У Луцьку чоловік за зауваження про голосну музику приставив сусіду до лоба пістолет
Волинь

У Луцьку чоловік за зауваження про голосну музику приставив сусіду до лоба пістолет

1 травня 2023, 14:55
0
-1
Сподобалось?
-1

Подія трапилася у Луцьку, по вулиці Шевченка, в ніч на неділю. До поліції звернувся 27-річний лучанин та повідомив, що його 53-річний сусід під час конфлікту погрожував йому пістолетом.

На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції та з’ясували, що заявник зробив зауваження сусіду про те, що той надто голосно слухав музику посеред ночі. Після цього сусід взяв заявника за шию та приставив до голови пістолет. Правоохоронці встановили, що пістолет травматичний і зареєстрований. Зброю вилучили.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.129 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу вбивством.

Потерпілим у цій справі є лучанин Андрій Йоржик. А його кривдник – колишній директор ПАТ «Електротермометрія» Юрій Малихін.

Про інцидент Андрій Йоржик розповів на своїй сторінці у «Фейсбуку»: «Прийшов до дому втомлений, ввечері, а в мене «дискотека» вдома, у сусіда гучно грає музика (дежавю моїх минулих вихідних). Думаю, дай спущусь, скажу, щоб зробив тихіше.

Спустився, постукав, відкрили двері, стояло невміняєме тіло, яке ледь говорило. Кажу: «Зробіть, будь ласка, музику тихіше – 22:57 на годиннику. Я розумію, що хочеться відпочити на вихідних, але не сьогодні». На що він сказав: «Окей, ноу проблем». Я подякував і піднявся додому.

Пройшло 10 хвилин. Людині, всеодно, врубив музику далі. Але ні, я зачекав 20 хвилин вдягнувся і знову спустився до сусіда. Постукавши в двері, чую, що в людини почались припадки, нерви здали, він вікрив двері і що б ви подумали?. Вийшло те ж саме тіло, з пістолетом в руках і почало мені його до голови прикладати (цілитись у голову), погрожувати та стверджувати що я нічого не почую, якщо ще раз зайду і зроблю йому зауваження. Які думки були в цей момент? Певно, що головне не у голову, а там далі як буде. Відштовхнувши мене, тіло зайшло додому, а я викликав поліцію...

Звати дану персону Юрій Малихін».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися