За Україну загинув американський наречений доньки Олеся Саніна
Волинь

За Україну загинув американський наречений доньки Олеся Саніна

6 травня 2023, 09:41
0
-1
Сподобалось?
-1

На війні з Росією загинув американський військовий-доброволець Крістофер Джеймс Кемпбелл. Він був нареченим доньки режисера з Луцька Олеся Саніна – Іванни Саніної.  Крісові було 27 років, загинув 6 квітня у бою в Бахмуті.

Про це розповів Олесь Санін.

Кріс був ветераном з великим досвідом військової служби у морській піхоті, прослужив п’ять років в Іраку та Кувейті. З початком повномасштабних бойових дій в Україні, він приїхав допомагати нам. Спочатку воював проти російських окупантів У складі спецпідрозділу «Азов», потім продовжив свою службу в Іноземному легіоні.

«Його досвід та відданість справі були безцінними для побратимів. Окрім служби в армії, Кріс також долучився до волонтерського руху в Україні. Він був членом «Вільних». Кріс був відомий своєю хоробрістю, рішучістю, непохитними принципами і цінностями, а головне – мав добре серце. За його останнім бажанням, Кріс був похований в Україні, країні, яку він любив і де знайшов своє кохання, за яку віддав своє життя», – написав Олесь Санін на своїй сторінці у «Фейсбуку».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися