Шахрай видурив у волинян майже 2 мільйона гривень
Волинь

Шахрай видурив у волинян майже 2 мільйона гривень

8 травня 2023, 18:26
0
0
Сподобалось?
0

На Волині судили 35-річного уродження Полтавщини. Чоловік разом зі спільниками, яких він не видав, ошукав пенсіонерів на майже 2 мільйони гривень.

Як розповіли у прес-службі прокуратури Волинської області, зловмисники діяли за схемою «Ваш родич потрапив у ДТП». До жертв – переважно людей похилого віку – телефонував нібито лікар, який повідомляв, що  хтось із рідних абонента нібито потрапив у ДТП та потребує екстреної дорогої операції. Звісно ж, є людина, яка може одразу приїхати по гроші та передати їх у лікарню.

Так, упродовж жовтня 2022 року жертвою ошуканця стали троє жителів Луцька, двоє з яких добровільно віддали йому 3500 та 2400 доларів США. Ще в однієї жінки зловмисник відібрав 50 000 доларів США. Одразу після третього епізоду зловмисника затримали. Він раніше судимий, у тому числі за вбивство. На Волині окрім шахрайства йому інкримінували також пограбування.

За наполегливої позиції Луцької окружної прокуратури рецидивіст отримав новий серйозний строк – наступні 11 років він має провести у місцях позбавлення волі. Також суд постановив конфіскувати усе його майно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися