На Волині тестування відбуватиметься у десяти містах
Волинь

На Волині тестування відбуватиметься у десяти містах

14 травня 2023, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

З-го травня завершилася реєстрація на основну сесію національного мультипредметного тесту. За даними Українського центру оцінювання якості освіти, цьогоріч на неї зареєструвалися на третину учасників більше, ніж у 2022-му. Волинь у цьому плані не є винятком. Як розповіла завідувачка відділу ЗНО та моніторингових досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Корнейко, бажання складати НМТ виявило понад десять тисяч учасників проти шести торік. Третім предметом більшість волинян обрали історію. На другому місці – англійська мова. Майже 200 учасників під час реєстрації допустили помилки. Вони мали можливість їх виправити до 7 травня. Тим, хто цього не зробив, не варто хвилюватися: у них є можливість зареєструватися на додаткову сесію з 5 по 12 червня.

– Раджу усім учасникам заходити у свій персональний кабінет. Не пізніше, як за 10 днів до початку проведення НМТ, тут можна буде дізнатися про день, місце і годину, де ви зможете пройти тестування. Нагадаю, основна сесія триватиме з 5 по 23 червня. Відбуватиметься у визначених тимчасових екзаменаційних центрах у дві зміни. В нашій області вони розміщені у 10 містах, – зазначила Алла Корнейко. – При виборі місць ми керувались наявністю укриття і доступу до безперебійного інтернету. У кожному кабінеті буде не більше 15 місць. Допомагатимуть нашим учасникам два інструктори. Торік було по одному.

Також учасникам тестування варто звернути увагу, що на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти розміщені тренажери для підготовки.

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися