На Волині інваліду війни з Росією відрізали газ за невеличкий борг?
Волинь

На Волині інваліду війни з Росією відрізали газ за невеличкий борг?

12 травня 2023, 09:24
0
-1
Сподобалось?
-1

На Волині працівники газової служби відключили газопостачання у батьківському будинку ветерана війни з Росією Олександра Приведенця. Сталося це близько трьох тижнів тому у селі Ясенівка Доросинівської громади на Рожищенщині.

Про це сам воїн розповів Район.Рожище.
Як зазначив Олександр, кілька днів тому він виявив, що будинок залишився без газопостачання. Газ відрізали, коли нікого не було вдома.
«У цьому будинку давно ніхто не живе. Я використовую його як дачу. Кілька разів мені телефонували, казали про заборгованість за доставку газу. Я відповідав, що сплачу, коли матиму змогу», – розповідає чоловік.
На війні він отримав поранення, пройшов лікування та реабілітацію. За станом здоров’я чоловіка комісували та призначили групу інвалідності. Досі на війні Україну від російських окупантів захищає його син Олексій. Він перебуває на одному з гарячих напрямків фронту.
Олександр дивується такому ставленню з боку надавачів послуг. До того ж заборгованість незначна – 880 гривень 13 копійок.
«Це за доставку газу. За доставку газу, яким ніхто не користувався тривалий час. А за сам спожитий газ там взагалі переплата. От таке у нас ставлення до ветеранів війни», – обурюється чоловік.

Щоправда згодом у газовій службі зазначили, що газопостачання призупинили нібито через витік газу. За словами фахівця, його зафіксували під час планового огляду обладнання.

Також зазначили, що зможуть підключити газ знову. Для цього споживачеві потрібно сплатити близько 100 гривень. Суму ж боргу запропонують розбити на чотири платежі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися