Чи буде у Луцьку літній туристичний сезон
Волинь

Чи буде у Луцьку літній туристичний сезон

12 травня 2023, 15:09
0
1
Сподобалось?
1

Цьогоріч заходу, що відкриватиме літній туристичний сезон у Луцьку, як було у попередні роки, не буде. Натомість вагомою подією у цьому році для розвитку туризму Луцька має стати презентація підземелля вежі князів Чарторийський і колегіуму єзуїтів.

Про це у коментарі виданню ВСН розповіла начальниця управління туризму та промоції Луцька Катерина Теліпська.

За її словами, масштабного заходу на відкриття літнього туристичного сезону, до якого раніше приурочували події, як-от артпроменад «Так звучить Луцьк» чи фестиваль середньовічного духу «Князівський бенкет», цьогоріч не буде. Катерина зауважує, що хотілося б не обмежувати туризм у певні проміжки, а щоб гості приїздили до міста упродовж року.

«Можемо говорити про те, що з'являються нові туристичні пропозиції й продовжують висувати ті, які були в цьому році чи в позаминулому, - підкреслює вона і додає: Туристи можуть звертатися до Центру туристичної інформації та послуг, що залишається відділом КЗ «Центр розвитку туризму», і дізнаватися про всі можливі екскурсійні програми».

Проте, каже, основною цьогорічною подією у туристичній промоції місті є відкриття підземель під колегіумом єзуїтів, яке відбудеться у другій половині червня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися