На війні загинули троє воїнів з Волині
Волинь

На війні загинули троє воїнів з Волині

13 травня 2023, 21:39
0
-3
Сподобалось?
-3

Сумна звістка прийшла у Голобську громаду на Ковельщині. На війні з Росією загинув житель села Солотвин Дмитро Півень, 2000 року народження. Життя молодого бійця обірвалося 12 травня у Куп’янському районі Харківської област.

Тут же 10 травня загинув житель села Оздів Боратинської громади Луцького району Тарас Михно, 1991 року народження.

«Тарас мав радісний характер. Допомагав майстрам з Дніпра, які встановлювали мармуровий іконостас, у храмі святої Параскеви, села Ратнів. Монтували та розбирали з ним часто риштування. Разом їздили, клопоталися. Потім Тарас, маючи підготовку, пішов до ЗСУ. 6 березня 2022 року, на трасі перед Овручем, я передав йому рації, гарнітури, дрона, бінокля та інше для підрозділу. Він тоді дуже поспішав на завдання. Того ж дня дрон вже літав і допомагав володіти ситуацією. Зрідка переписувалися. Але не все у наших руках», - написав про загиблого священник Онуфрій Куц.

Трагічна звістка прийшла також у Колківську громаду на Маневиччині. На війні з Росією загинув 18-річний юнак з села Розничі Володимир Жучко.

Його життєвий шлях обірвався 11 травня внаслідок множинних осколкових поранень поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися