На Волині попрощалися із полеглим Героєм, котрий пішов воювати попри проблеми зі здоровʼям
Волинь

На Волині попрощалися із полеглим Героєм, котрий пішов воювати попри проблеми зі здоровʼям

16 травня 2023, 17:52
0
0
Сподобалось?
0

Гірка звістка з фронту надійшла минулого тижня на Володимирщину. За незалежність і волю України віддав життя 31-річний мешканець села Галинівка Оваднівської громади Володимир Петрук. Вчора Героя провели в останню путь.

Про це пише «Слово правди».

Володимир був у своїй родині за господаря, оскільки його батько помер рано. Хлопець став опорою для матері і сестри, допомагав бабусі.

Через проблеми зі здоров’ям, Володимир свого часу був визнаний непридатним до військової служби. Восени минулого року, отримавши повістку, не вагаючись пішов у військкомат. Під час медичного огляду лікарі діагностували у нього захворювання ніг, тож направили на лікування. Була операція, реабілітація. Опісля він поповнив ряди захисників України.

До лав Збройних сил України Володимир Петрук долучився наприкінці лютого. Пройшов навчання за кордоном і згодом вирушив на Донеччину, де в одному з підрозділів був гранатометником. 1 травня у телефонній розмові сповістив рідним, що вирушає у напрямку Бахмута і відтоді зв’язок із ним увірвався. Через кілька днів сім’ї сповістили трагічну звістку – Володимир загинув 2 травня.

Володимир з дружиною Іриною проживав у Галинівці. Полеглого Героя в останню дорогу проводжала уся родина, друзі, знайомі, односельці. Вічний спочинок він знайшов на кладовищі села Свійчів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися