Дружина голови Луцької райради, який втік за кордон, розпродує майно (фото)
Волинь

Дружина голови Луцької райради, який втік за кордон, розпродує майно (фото)

23 травня 2023, 10:11
1
0
Сподобалось?
0

Дружина голови Луцької районної ради, депутата Олександра Омельчука (поїхав закордон у відрядження і не повернувся) Ольга продає їхній будинок, автівку та деяке інше майно. Відповідні оголошення вона розмістила на сайті сервісу оголошень «OLX.ua».

Про це пише ВолиньPost.
У той же день, коли голова райради зробив заяву про складання повноважень та виїзд за кордон (13 травня), його дружина виставила на продаж будинок у селі Прилуцьке на 245 квадратних метрів, а також електромобіль Chery EQ5.
Оголошення виставлені від користувача «omelchyktania jmail.com». Але номер, який вказаний в оголошеннях на сайті, – це телефон дружини Олександра Омельчука Ольги.
Отож, двоповерховий будинок Омельчуки сподіваються продати за 350 тисяч доларів. У описі до «товару» зазначають, що продають його разом з ділянкою 14 «соток» і садом. Будинок, мовляв, «повністю укомплектований (з меблям, технікою, садова техніка) індивідуальне опалення, своя скважина, також на території окремі приміщення – баня та гараж на два автомобілі».
Ремонт у стилі барокко, 2 санвузли,4 спальні, великий зал, кухня, вітальня. Окреме приміщення – баня 140 м.кв., 2 поверхи і підвал. На другому поверсі бані – більярд, теніс, аерохокей. Окремим приміщенням іде 2-поверховий гараж на 2 машини, на другому поверсі – горище.
Територію викладено бруківкою, зелена трава, ґрунт – чорнозем, фруктові дерева, бесідка і зона для барбекю, спортивний майданчик з невеликим полем для футболу (3 сотки).
Автівку 2020 року випуску Ольга Омельчук продає за 29500 доларів.

Також повідомлялося, що Олександра Омельчука поліція оголосила у розшук за оборудки із дердавними коштами. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • українка
    українка

    суки, усе конфіскувати і на армію

    26 травня 2023, 08:16
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися