Нагородили переможців ювілейного сезону футзальної ліги Волині
Волинь

Нагородили переможців ювілейного сезону футзальної ліги Волині

27 травня 2023, 14:47
0
0
Сподобалось?
0

XV ювілейний сезон Асоціація міні-футболу (футзалу) Волині завершила нагородженням призерів найсильнішого чемпіонату – Суперліги сезону-2022/23. Голова АМФВ Дмитро Притулюк та спортивний директор АМФВ Сергій Голоскоков відзначили складність ігрового року, подякували командам за їхній вклад у розвиток футзалу, а Збройним силам України – за можливість проводити змагання. 

«Попри повітряні тривоги, знекровленість команд через війну – в одній тільки команді ТТІ четверо гравців служать у ЗСУ,  відключення освітлення в залах та чимало інших труднощів, нам вдалося пройти цю дистанцію. Так, не все вдалося втілити на всі сто із задуманого, але на це є об’єктивні чинники. Зрештою, ми маємо над чим працювати. Хоча в плані інтриги та сили учасників Суперліга Волині потішила поціновувачів гри 5х5, адже до останнього туру ми не знали хто буде чемпіоном», – зазначив Дмитро Притулюк.

І справді, чи не кожен матч другого кола змінював ситуацію в турнірній таблиці, а футзальні битви «Надія» – ТТІ Нововолинськ та «Любарт» – «Надія» могли б стати окрасою першостей на кілька рангів вищих. Тож не в останню чергу через внутрішню конкуренцію маємо хороші результати волинян на всеукраїнській арені.

Спочатку організатори відзначили всі вісім клубів Суперліги та нагородили переможців індивідуальних номінацій. Отож, за підсумками сезону кращими у своїх категоріях стали:

МVP – Дмитро Романюк, «Любарт»;

Бомбардир – Юрій Когут, «Надія»;

Воротар – Макс Франчук, «Динамо»;

Гравець – Андрій Никитюк, ТТІ Нововолинськ.

Згодом, три величезні кубки та медалі знайшли своїх героїв. Бронзові нагороди вибороли минулорічні чемпіони з Нововолинська – ТТІ. «Срібло», як і минулого сезону, дісталося хорівській «Надії», а золотий комплект нагород втретє в своїй історії здобув луцький «Любарт». Додамо, що якби «князям» вдалося виграти ще й фінал Кубка Волині, то могли б оформити «тріпл». А так у скарбничку до чемпіонства Суперліги Волині лучани поклали «золото» Першої ліги України (вдруге поспіль), «срібло» Кубка Волині та срібні нагороди Суперліги Львівщини, де виступали поза конкурсом. А хорівська «Надія», окрім другого місця чемпіонату, навічно виграла трофей Кубка Волині, адже виборола його вшосте.

Насамкінець присутні на дійстві за горнятком кави обговорили значимі події футзального сезону, згадали про певні курйози й відзначили, що ювілейний чемпіонат таки пройшли гідно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися