З Волині «сім’я» забирає 600 мільйонів гривень
Волинь

З Волині «сім’я» забирає 600 мільйонів гривень

9 липня 2014, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

Представники так званої «сім'ї» - люди, наближені до колишньої влади, - виводять з Волині усі активи двох крупних банків.

Про це стало відомо під час зустрічі голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта з начальником управління Національного Банку у Волинській області Олександром Бєліком, повідомляє ІА «Волинські новини».
Представник Нацбанку розповідає, що більше 600 мільйонів гривень активів виводяться зараз з області, а це - активи двох великих банки «Форум» і «Брокбізнесбанк».
«Попередні власники просто виїхали з України, а свої зобов'язання перед банками не виконали. Не будемо називати їх імена, вони і так в усіх на вустах», - сказав Олександр Бєлік.
Аби подібні ситуації не продовжувалися в майбутньому, запевняє начальник управління Національного Банку у Волинській області Олександр Бєлік, по всій країні проведуть стрес-тестування.
Відповідно, ті банківські системи, які не зможуть виконувати свої зобов'язання, підуть з українського ринку.
Зауважимо, Олександр Бєлік повідомив, що до сьогодні банківська система так зайшла у тінь, що про окремі структури навіть Національний банк не знає, хто є їх власниками.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися