На Волині – збройне пограбування
Волинь

На Волині – збройне пограбування

5 червня 2023, 12:51
0
-2
Сподобалось?
-2

У селищі Цумань на Ківерцівщині, зловмисники проникли через відчинене вікно до помешкання 53-річної жінки. Погрожуючи пістолетом, забрали у неї дві тисячі євро та мобільний телефон.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Завдяки спільним зусиллям співробітників управління карного розшуку ГУНП, оперативників Луцького районного управління поліції та Відділу поліції № 1 (м. Ківерці) зловмисників встановили за лічені години і затримали. Викрадені гроші частково вилучили.

Під час розслідування встановлено, що троє спільників попередньо домовились про пограбування. Двоє з них проникли у хату, а третій чекав їх на вулиці.

Усі грабіжники – волиняни: двоє з них мешкають у Цумані, їм 36 та 23 роки, третій – 25-річний лучанин. Зловмисникам оголосили про підозру за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, скоєний в умовах воєнного стану. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підозрюваним за скоєння злочину загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна. Триває слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися