У одному районі Луцька гаряча вода зникне, зате в іншому – з'явиться
Волинь

У одному районі Луцька гаряча вода зникне, зате в іншому – з'явиться

6 червня 2023, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку частину споживачів відключать від гарячого водопостачання, а в одному з мікрорайонів після проведення запланованих робіт повернуть надання послуги.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ДКП «Луцьктепло».

«Шановні споживачі, повідомляємо про тимчасове припинення подачі гарячої води від котельні, що обслуговує Завокзальний район впродовж дня 7 червня», – йдеться у дописі.

Зупинка гарячого водопостачання спричинена виконанням працівниками АТ «Волиньгаз» робіт із заміни обладнання на газопроводі високого тиску, що призведе до відсутності тиску газу на котельні з 08:00 до 17:00.

«Роботу котельні та надання послуги з постачання гарячої води відновлять щойно відновиться газопостачання», – запевнили у «Луцьктеплі».

Разом з тим зранку 7 червня послугу з постачання гарячої води відновлять для мешканців мікрорайону ЛПЗ.

Надання послуги припинили 15 травня, а зупинка тривала три тижні до 6 червня включно. За цей період виконали обслуговування котлів (в тому числі очистку котла та рухомих елементів обладнання твердопаливної котельні), насосного обладнання, ревізію запірної арматури та інше.

На мережах впродовж періоду зупинки замінили засувки діаметром 300 мм в одній з теплових камер, а також встановили засувки діаметром 200 мм в іншій камері. Із зупинкою котельні провели гідровипробування мереж, за результатами якого виявили та ліквідували два витоки в районі вул. Даньшина.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися