На Волині фіксують стрімкий приріст податкових платежів
Волинь

На Волині фіксують стрімкий приріст податкових платежів

7 червня 2023, 10:19
0
1
Сподобалось?
1

Упродовж січня-травня 2023 року платники податків Волині спрямували до місцевих бюджетів 3 мільярди 979 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Про це інформує пресслужба відомства.

Сума залучених територіальними громадами податків на 41,1 відсотка перевищує аналогічні надходження торік.

«За підсумками п’яти місяців поточного року до місцевих бюджетів в області сплачено на майже 1,2 мільярда гривень податкових платежів більше проти аналогічного періоду торік», – уточнює в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що зі свого боку податкова служба надає належну консультаційну допомогу платникам щодо виконання податкових зобов’язань та якісно опрацьовує отриману від органів місцевої влади інформацію.

«Саме зараз податкова формує податкові повідомлення-рішення про нараховані майнові податки громадянам. Щоб громади повною мірою отримали всі передбачені кошти максимально широко інформуємо власників майна про їх право самостійно звернутися до державної податкової інспекції за місцем реєстрації для отримання податкового повідомлення-рішення про нараховану суму земельного податку та податку на нерухоме майно. Для бюджетної стабільності кожної громади важливо, щоб мешканці сумлінно виконали свої податкові обов’язки», – наголошує Сергій Лисеюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися