Поляки знову можуть заблокувати роботу «Ягодина»
Волинь

Поляки знову можуть заблокувати роботу «Ягодина»

8 червня 2023, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

У п’ятницю, 9 червня, з 10:00, група автоперевізників та фермерів, планує перекрити для вантажного транспорту, з боку Польщі, доступ до пунктів пропуску з Україною.

Про це пише ВСН з посиланням на польського бізнесмена Томаша Бартецького.

Зазначається, що цього дня протестувальники перекриють такі пункти пропустку: «Дорогуськ»-«Ягодин», «Гребенне»-«Рава Руська», «Корчова»-«Краківець», «Медика»-«Шегині».

Тим часом у мережі шириться інформація від голови гміни Дорогуськ про те, що з 9 червня з 10.00 год по 12 червня до 24.00 відбудеться мітинг в Окопах – а це дорога державного значення № 12 на перехресті з дорогою 816 (в тому числі службові дороги) проти неконтрольованого надходження зерна з України.

«Орієнтовно йдеться про протест 9 червня. Яка форма протесту буде, поки що не зрозуміло. У середу, 7 червня, польські фермери блокували ПП «Шегині», щоправда, протест тривав недовго. Активісти заблокували рух вантажних транспортних засобів, що слідували з України до Польщі.Пропуск легковиків, автобусів та вантажівок на в’їзд в Україну здійснювався у звичайному режимі. Протест тривав недовго, активісти таким чином привернули увагу до своєї проблеми і роз'їхалися. Відтак, у якому форматі та яким чином блокуватимуть чи ні «Дорогуськ» 9 червня, наразі невідомо», - прокоментувала ситуації речниця Волинської митниці Валентина Черниш.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися