П’яний лучанин ледь не розніс магазин
Волинь

П’яний лучанин ледь не розніс магазин

11 липня 2014, 13:31
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку близько 17-ї години у приміщенні продуктового магазину по вулиці Воїнів Інтернаціоналістів мешканець обласного центру, будучи напідпитку, влаштував погром.

Наряд Державної служби охорони прибув до вказаного закладу за сигналом «Терміновий виклик міліції». В приміщені магазину міліціонери побачили на підлозі розкидані продуктові таці, випічку, електронні ваги та нетверезого чоловіка, який кидався на продавця та відвідувачів. За мить правоохоронці припинили його хуліганські дії.

Затриманим виявився 30-річний місцевий житель, який проживає неподалік. Чоловік був настільки п'яним, що не зміг пояснити, навіщо влаштував безлад у магазині та налякав жінку-продавця.

Зловмисника доставили до міського відділу міліції для правової кваліфікації його вчинку. Чоловіку, як мінімум, загрожує відповідальність за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення: штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб, при умові добровільного відшкодуванню магазину матеріальних збитків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися