На Волині комуніст намагається відібрати будинок у військових
Волинь

На Волині комуніст намагається відібрати будинок у військових

14 липня 2014, 17:47
0
0
Сподобалось?
0

Ратнівський селищний голова звернувся до суду з позовом визнати його власником будинку, який належить військовим. Так, до Ратнівського районного суду надійшов позов із здавалось би благою назвою про передачу безхазяйної нерухомої речі у власність територіальної громади Ратнівської селищної ради. Спершу нічого підозрілого не вбачається, якби мова не йшла про житловий будинок, який як кажуть у народі, усе життя належить військовій частині, що ще з радянських часів розташована в Ратному. В цьому будинку зареєстровані практично усі військові ратнівської частини із членами сімей, а це близько 40 чоловік, що потребують покращення житлових умов. 

Про це повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини депутат Ратнівської селищної ради Валентин Муковоз.
Дехто із військових звертався до селищної ради про отримання земельної ділянки для будівництва, однак отримавши відмову продовжує відстоювати своє право в суді.
Із даного позову слідує що на початку 2012 року Ратнівською селищною радою на території ради було виявлено! безхазяйне нерухоме майно, а саме: житловий будинок з надвірними будівлями і спорудами! І це притому що В. Кулик є сільським головою з 2006 року лише у 2012 році виявив безхазяйне майно, хоча ще до появи В. Кулика у Ратному і у селищній раді кожен ратнівчанин знав, що цей будинок належить військовим.
Як стверджує В. Кулик у позові, пошук власника майна не дав результатів і тому селищна рада зареєструвала це майно як безхазяйне, а в позові просить визнати право власності на житловий будинок з надвірними спорудами за особою В.Кулика, який і підписав цей позов.
«Це вже цинізм так знущатись із військових і взагалі із громади, оскільки у селищі існує черга із 1000 бажаючих отримати земельну ділянку під будівництво (за словами того ж В. Кулика) і не вщухають розмови громадян про те, що за час каденції пана В.Кулика зростає кількість земельних ділянок з будівництвом у членів його сім'ї.
Будучи членом комуністичної партії України, В.Кулик називає себе «червоним кхмером» і видає із себе за борця за інтереси людей, однак на мою думку як депутата Ратнівської селищної ради, із даної ситуації випливає зовсім протилежне», - пише Валентин Муковоз.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися