У кожному районі Волині відкрили пункти видачі гуманітарної допомоги
Волинь

У кожному районі Волині відкрили пункти видачі гуманітарної допомоги

25 липня 2014, 18:08
0
0
Сподобалось?
0

На Волині у кожному районі та містах обласного значення діють пункти видачі гуманітарної допомоги, здебільшого вони обслуговують малозабезпечені верстви населення, а нині - уже й переселенців з Криму та Сходу України. Ще частину благодійної допомоги реалізовують в територіальні центри соціальної допомоги, медичні заклади та табори відпочинку.

Члени робочої групи розглянули питання розподілу шести гуманітарних вантажів, що передають релігійна місія «Карітас-Спес», обласні благодійні фонди «Карітас Волинь» та  «Добродій». Допомога надана з Великобританії, Бельгії, Швейцарії та Німеччини.

До складу вантажу здебільшого входять одяг, меблі, дитячі іграшки та коляски, постільна білизна, інвалідні візки, велосипеди, медичні препарати, кухонне приладдя та швейне обладнання.

Як  повідомила директор департаменту соціального захисту населення ОДА Світлана Мишковець, з початку цього року 18 благодійних організацій надали Волині більш як дві тисячі тонн гуманітарного вантажу, а минулоріч - відвантажили вдвічі більше.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися