У Луцьку знову вирішують хто освоюватиме євромільйони зоопарку
Волинь

У Луцьку знову вирішують хто освоюватиме євромільйони зоопарку

30 липня 2014, 16:31
0
0
Сподобалось?
0

Інформація про те, що Луцький зоопарк у партнерстві зі звіринцем польського Замостя став переможцем гранту на реконструкцію за кошт Європейського Союзу, з'явилася ще два роки назад. Чимало було написано і сказано й про те, яким прекрасним буде зоопарк після ремонтних робіт - заплановано будівництво містечок для левів та ведмедів. Європа на ці потреби готова виділити понад мільйон євро, 10 відсотків повинна профінансувати міська рада. Та досі далі слів справа не пішла. А все тому, що ніяк не вдається визначити виконавця робіт. Уже був проведений один тендер, однак багато хто сумнівався у його прозорості. Луцька міська рада оголосила повторний конкурс. До участі у ньому зголосилися приватне підприємство «Житлобуд - 1», ПАТ «Луцьксантехмонтаж» № 536, ТзОВ «Західелектромонтаж».

Сьогодні  відбулася процедура розкриття пропозицій конкурсних торгів щодо закупівлі будівельно-монтажних робіт з реконструкції звіринця.

Так «Житлобуд-1» готовий взятися за справу за 15 953 190 гривень 88 копійок (термін виконання - 477 днів). ТзОВ «Західелектромонтаж» просить за роботу 15 589 724 гривні і готове впоратися всього за 360 днів. Найдешевшою є пропозиція ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» - 15 406 844 гривень 23 копійки з терміном виконання 450 днів.
Тепер протягом 20-ти робочих днів  буде визначено переможця конкурсу, з яким з яким і підпишуть договір на виконання робіт.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися