Луцькі прикордонники повертаються, але без двох героїв
Волинь

Луцькі прикордонники повертаються, але без двох героїв

14 серпня 2014, 12:10
0
5
Сподобалось?
5

Днями у Луцькому прикордонному загоні зустріли своїх колег, які у складі оперативно-бойового підрозділу декілька місяців несли службу по охороні та обороні державного кордону в зоні проведення антитерористичної операції. Зокрема ця група знаходилася на сумнозвісному пункті пропуску Маринівка. Волиняни та колеги з інших регіонів були під перехресним обстрілом терористів та російських військових.

Внаслідок шквального вогню з мінометів та «Градів», на жаль, не минулося без бойових втрат серед волинян. Двоє луцьких прикордонників поклали свої голови за Україну на Донбасі. Це молодший сержант Сергій Киричук та молодший сержант Сергій Гулюк Миколайович. Згідно Указу Президента України вони нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеню (посмертно).

Хвилиною мовчання всі присутні віддали шану тим, хто загинув за суверенітет нашої держави.

Згідно наказу Голови Держприкордонслужби України шість військовослужбовців нагороджені нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону України», крім цього охоронці кордону відзначені грамотами від начальника Північного регіонального управління.

Завтра у Луцькому прикордонному загоні зустрічатимуть ще одну групу військовослужбовців, які повертаються зі сходу. Також будуть запрошені рідні загиблих прикордонників. Їм і вручать ордени двох молодших сержантів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися