Знедолених волинських дітей — на відпочинок до Словенії
Волинь

Знедолених волинських дітей — на відпочинок до Словенії

26 серпня 2014, 13:04
0
2
Сподобалось?
2

За підтримки Міністерства закордонних справ Словенії і завдяки фінансовій підтримці Словенського Червоного Хреста з 2005 року проводиться оздоровлення українських дітей з малозабезпечених сімей, які проживають у чорнобильській зоні.

Оздоровлення проходить у реабілітаційному центрі Дебелі Ртіч, де  діти мають змогу не лише відпочити, а й підлікуватися.

Цьогоріч словенський Червоний Хрест взяв на себе всі витрати, пов'язані з оздоровленням. Волинська ООТЧХ України перерахувала 15 тисяч 210 гривень на проїзд дітей. З 20 по 29 серпня у складі української групи з Волині перебуває 13 дітей: Андрій Подзюбанчук, Катерина Хоровець, Олександр Зінчук, Ілля Остапук з Камінь-Каширського району; Максим Будько, Богдан, Передернін Софія Приходьмо, Каміла Іванісік з Любешівщини; Наталя Захарчук, Оля Захарчук, Віталій Тарасюк, Олександр Любчик, Софія Дулько з Маневицького району.

Повноцінне харчування, заспокійливий середньоземноморський клімат, різноманітна екскурсійна програма та зустрічі, дадуть можливість нашим дітям повернутись у свої домівки здоровими і щасливими.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися