У Луцьку хтось розклеїв листівки від імені громадських люстраторів
Волинь

У Луцьку хтось розклеїв листівки від імені громадських люстраторів

21 вересня 2014, 19:26
1
-1
Сподобалось?
-1

На центральних вулицях міста Луцька невідомі поширили від імені Комітету громадської люстрації друковану продукцію. У листівках під назвою «Люстрація. Викинемо «сміття» минулого режиму» зображені колишні очільники Партії регіонів на Волині Олександр Башкаленко та Ігор Волошенюк. Текст листівки закликає громадян не допустити їх до влади. Крім того, в листівці зазначені контактні дані комітету. Волинські громадські люстратори були повідомили, що не мають до цієї друкованої продукції ніякого відношення.

«Ми підтримуємо вимогу про недопущення очільників злочинного режиму Януковича та представників Партії регіонів до владних посад. Але закликаємо усіх активних громадян та ініціативних груп відмовитися від маніпуляцій та не використовувати ім'я Комітету громадської люстрації без попереднього погодження із його представниками», - заявили у Комітеті громадської люстрації Волині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 5
    5

    В Україні війна, гинуть люди за Свободу, гідність українського народу. Влада мовчить. Небесна сотня, учасники АТО... скільки ще? Корупційні схеми продовжують процвітати. Чиновники думають і займаються виключно виборами, а коли справами будуть займатися? Коли? Листівки - дуже вдало!

    22 вересня 2014, 10:52
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися