Волинські афганці зібрали кошти на три авто для «Айдару»
Волинь

Волинські афганці зібрали кошти на три авто для «Айдару»

29 вересня 2014, 11:27
0
0
Сподобалось?
0

Добровольчому батальйону «Айдар» придбали три автомобілі: «Опель» і «Ніссан». Кошти на купівлю техніки зібрано через обласну організацію Української спілки ветеренів  Афганістану, залучивши до цієї справи волинських благодійників.

Днями голова спілки афганців Григорій Павлович разом з меценатами передали машини представникам батальйону «Айдар» на чолі із заступником командира батальйону з виховної роботи. Подаровані автівки поїдуть на передову в зону АТО не порожніми, а повезуть бійцям ще й необхідні речі та продукти, інформує прес-служба облдержадміністрації.

Як розповів Григорій Павлович, машини закупили за кордоном, а облдержадміністрація сприяла для якнайшвидшої поставки їх через митницю та оформлення відповідної документації. Два авто придбано за кошти місцевих підприємців, третє - за підтримки облдержадміністрації. З урахуванням сприяння кожна з цих автівок  обійшлася благодійникам у три тисячі доларів.

Голова спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович подякував небайдужим волинянам за допомогу, яку вони щотижня возять бійцям на Схід .

Отець Михайло Журомський, який свого часу служив в Афганістані, освятив техніку, а кожному бійцю подарував іконки. Всі від щирого серця побажали айдарівцям мужності та сили там на Сході, і щасливого повернення додому.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися