Бібліотекарі пропагують книгу відеосюжетами
Волинь

Бібліотекарі пропагують книгу відеосюжетами

29 вересня 2014, 16:47
0
-1
Сподобалось?
-1

Нові форми зацікавлення читанням запроваджують волинські бібліотекарі. Навіть новий термін виник - буктрейлер. Іншими словами, - це відеоролик про книгу. Днями у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся фестиваль буктрейлерів «Книга в кадрі: новий формат». Шляхом впровадження інноваційних форм у роботу бібліотек і використання сучасних піар-технологій бібліотекарі популяризують книги і читання. Цільова аудиторія - молодь.

Фестиваль став підсумком конкурсу відеосюжетів про конкретні книги. На суд поважного журі було представлено 21 відеоролик. Третє місце розділили між собою три районні бібліотеки, а на другому опинились аж шість книгозбірень. Перемогу у конкурсі буктрейлерів здобула Нововолинська бібліотека за відеосюжет про книгу Тіни Гальянової «Ходіння Туди і Назад». 

У рамках фестивалю відбулась і презентація другого, доповненого видання книги-реквієму «Небесна сотня». 70 її примірників придбав для бібліотек області волинський підприємець-благодійник Олег Дмитрук, директор місцевого підприємства, яке виготовляє м'ясо-ковбасні вироби.

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися