З волинських лісівників стягнули компенсацію за незаконно зрубані дуби
Волинь

З волинських лісівників стягнули компенсацію за незаконно зрубані дуби

11 жовтня 2014, 11:14
1
0
Сподобалось?
0

Ще у 2012 році «Цуманське лісове господарство» в порушення вимог законодавства, без наявного, затвердженого Міністерством навколишнього природного середовища, ліміту та дозволу Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Волинській області було видано п'ять лісорубних квитків на території заказника «Кормин», в результаті чого незаконно було вирубано сироростучі та сухостійні дерева.

Аби відшкодувати понад 108 тисяч гривень завданої природному середовищу шкоди, Волинський міжрайонний прокурор з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері звернувся до суду з позовом в інтересах Державної екологічної інспекції у Волинській області до державного підприємства «Цуманське лісове господарство».

Рішенням господарського суду Волинської області від 22 серпня 2014 року позов прокурора було задоволено в повному обсязі й ухвалено стягнути з ДП «Цуманське ЛГ» цю суму. Рівненський апеляційний господарський суд 6 жовтня 2014 року залишив це рішення без змін. Відтак завдяки прокурорському втручанню завдані природі збитки будуть відшкодовані.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • житель с.Гаразджи
    житель с.Гаразджи

    у нас тоже пыд прикритям лысника дуби рубають круглосуточно !!!

    11 жовтня 2014, 14:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися