Завтра у Луцьку — Марш Героїв
Волинь

Завтра у Луцьку — Марш Героїв

13 жовтня 2014, 16:30
0
0
Сподобалось?
0

Завтра у Луцьку на свято Покрови Пречистої Богородиці, у День українського козацтва та у День створення Української Повстанської Армії відбудеться Марш Героїв центральними вулицями міста. 

Марш Героїв розпочнеться о 14:30 від Замкової площі. Далі на Театральному майдані о 15:00 відбудеться посвята у ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Опісля, хода продовжиться у напрямку Меморіалу вічної слави, де похований Герой України Василь Мойсей. 

Ініціюють проведення урочистого вшанування Героїв України - Марш на честь захисників нашої Батьківщини «Правий сектор» Волині та «Автомайдан України».

Також «Правий сектор» Волині, «Національний Альянс», Братство ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені Клима Савура, Спілка ветеранів Афганістану, Козацьке стрілецьке братство, Асоціація власників зброї, «Автомайдан України», «ПЛАСТ» виступили зі зверненням про прийняття відповідного рішення Верховної Радою України відзначати День Святої Покрови, як День Захисника України. 

Захід проводиться за підтримки Волинської облдержадміністрації, Волинської обласної ради, Луцької міської ради. Акція відбудеться без партійної символіки та передвиборчої агітації!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися