На Волині члени громадського формування затримали двох «домушників»
Волинь

На Волині члени громадського формування затримали двох «домушників»

20 лютого 2015, 10:54
0
1
Сподобалось?
1

Під час патрулювання у Ковелі патруль у складі дільничного інспектора міліції та двох представників громадського формування «Охорона порядку» помітив двох підозрілих осіб, які в руках несли якісь пакунки. Щоби перевірити цих осіб, патрульні попросили їх зупинитися. На це чоловіки спочатку ніяк не відреагували, натомість почали втікати. Міліціонер та добровольці переслідували зловмисників, тож через кілька кварталів їм таки вдалося їх затримати.

Згодом з’ясувалося, що молодики скоїли квартирну крадіжку в одному із районів міста. Коли їх помітили патрульні, якраз поверталися із викраденим крамом. До слова, за даними СЗГ УМВС України у Волинській області, обоє – раніше судимі за вчинення корисливих злочинів. Один зі зловмисників провів у місцях позбавлення волі понад 16-ти років, інший – більше десяти.

За оперативну та злагоджену роботу начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Іван Тусь вручив представникам громадського формування подяки і грошові премії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися