На Волині орендарі повернули школам незаконно надані в оренду приміщення
Волинь

На Волині орендарі повернули школам незаконно надані в оренду приміщення

16 травня 2019, 20:03
0
0
Сподобалось?
0

Маневицька місцева прокуратура цього року  встановила, що органи влади Камінь-Каширського та Ківерцівського районів передали частини приміщень загальноосвітніх навчальних закладів для розміщення перукарні і відділення зв’язку ПАТ "Укртелеком", хоч це суперечить Закону України «Про освіту», -повідомляє прес-служба прокуратури області.  

Господарський суд  області визнав вимоги прокурора про визнання недійсними відповідних договорів оренди та зобов’язання орендарів повернути приміщення школам обґрунтованим та зобов’язав суб'єкт підприємницької діяльності звільнити приміщення навчально-виховного комплексу №2 в місті Камені-Каширському, яке підприємець використовував для надання перукарських послуг.

Під час судового розгляду справи щодо незаконного використання приміщення загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня у селі Хорлупи Ківерцівського району відповідач - ПАТ "Укртелеком" – добровільно виконав позовні вимоги прокурора та повернув орендоване приміщення навчальному закладу. У зв'язку із цим суд закрив провадження у справі.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися