На Волині відкрили новий боксерський зал
Волинь

На Волині відкрили новий боксерський зал

15 вересня 2014, 19:32
1
1
Сподобалось?
1

На Волині взялися за відновлення мережі юнацьких боксерських клубів. «Закрутили» цю роботу новий енергійний очільник обласної федерації боксу Ігор Корольчук та віце-президент федерації Руслан Роговський. Нещодавно зал з шикарними умовами для тренувань облаштували у Луцьку у приміщенні клубу «Естет». Відкрилися секції в Устилузі та Любомлі. Днями зал боксу відкрився у Ківерцях у партнерстві з місцевою ЗОШ №4 та ДЮСШ Ківерцівського району.

Така задумка виникла більше року тому. Підтримав її тодішній керівник райдержадміністрації Зіновій Колісник. Він погодився передати невеличку частину приміщення ЗОШ №4 Ківерець у користування дитячо-юнацької школи. У свою чергу її директор Олександр Левчук надав його Волинській федерації боксу.

Як розповів Ігор Корольчук, до роботи над облаштуванням залу долучилася ще тодішня районна влада, «Волиньліс» надав необхідні лісоматеріали для будівництва та оздоблення. Підключилися до облаштування й керівники обласної федерації боксу, які вкладають в улюблену справу власні кошти. Ігор Корольчук переконаний, що секція зробить чимало користі для міста, адже зазвичай найпершими відвідувачами таких секцій є проблемні хлопчаки. Тож тут вони отримають перевиховання. Заняття для дітей у секції безкоштовні.

Поділяє оптимізм Ігоря Корольчука і директор ЗОШ №4 Ківерців Наталія Беньковська. Вона зізнається, що навчальний заклад уже не один рік співпрацює з районною ДЮСШ. На базі школи вже працюють секції дзюдо, легкої атлетики та футболу. Навчальний заклад має два спортзали: для 1-4 класів та для 5-11. Функціонує й танцювальна зала. У приміщенні, яке віддали під секцію боксу, був склад, а за проектом, який так і не здійснився, тут мав бути парадний вхід.

На святі відкриття був присутній і віце-президент Волинської федерації боксу Волині, директор підприємства ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук. Він відзначив, що були сумніви, чи слід у такий час відкривати новий зал, бо ж основні сили відтягнуті зараз на волонтерство, пов'язане з армією. Але все ж вирішили піднапрягтися і завершити розпочату справу усім бідам на зло. Тим паче що нині відбувається патріотичний підйом, і державі у майбутньому будуть потрібні загартовані молоді люди, які вміють дивитися небезпеці в очі і зможуть захищати свою країну.

Як і годиться, після урочистостей зал боксу освятив благочинний Ківерцівського району отець Олександр. Після цього відбувся невеличкий боксерський турнір, в якому взяли участь юні боксери з різних куточків області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • вова
    вова

    Зробіть в Рожищах секцію

    16 вересня 2014, 08:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися