У Любешівській ОТГ вшанували пам’ять Героя -земляка
Волинь

У Любешівській ОТГ вшанували пам’ять Героя -земляка

25 квітня 2019, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

 24 квітня Роману Корцю   виповнилося б 38 років. Та  боєць АТО трагічно загинув під Іловайськом в липні 2015-го. У день його  народження на кладовищі у селі Любязь до могили  Романа представники любешівської громади поклали квіти, вклонилися  воїну, який загинув за Україну, -йдеться на офіційній сторінці  Любешівської ОТГ у Фейсбук.

Корець Роман Миколайович  народився 24 квітня 1981 року в селі Люб’язь Любешівського району. 9 серпня 2014 року був мобілізований до Збройних сил України (703-й інженерний полк) та був призначений заступником командира військової частини із озброєння. Брав участь у виконанні завдань інженерного забезпечення на території Донецької та Луганської областей.

Загинув – за 4 дні до демобілізації- 14 липня 2015 року близько 8.40 год. під час виконання робіт з фортифікаційного обладнання у районі м. Золоте. Залишились – батьки, дружина та дві доньки.

Указом Президента України від 5 жовтня 2015 року «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверинітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). В селі Люб’язь вулиця Першотравнева перейменована на вулицю Романа Корця.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися