В зоні ООС загинув боєць волинської бригади
Волинь

В зоні ООС загинув боєць волинської бригади

17 травня 2018, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Під час виконання бойового завдання в районі проведення операції об’єднаних сил загинув наш бойовий побратим, друг, старший солдат Кураш Іван Іванович, який родом із села Литвинів Підгаєцього району Тернопільщини, - повідомляє прес-служба бригади.
«Відповідальний, цілеспрямований, відданий Батьківщині, своїм побратимам і тому, в що вірив, щирий і стриманий, Іван назавжди залишиться в наших душах, буде взірцем патріотизму, вірності й відданості українському народові! Стане янголом-охоронцем, який вестиме нас на шляху до перемоги.  Куля влучила  в ліву легеню, боєць помер в шпиталі міста Гірське. Як відомо, в Попаснянському районі оборону тримає 14 омбр.
Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким старшого солдата Івана Кураша. Перебуваємо в скорботі разом із вами. Вічна пам'ять, - йдеться у повідомленні.
 Минулої доби, 16 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил ускладнилася. Вздовж всієї лінії зіткнення тривали активні бойові дії.

Російсько-окупаційні війська, нехтуючи міжнародними угодами 66 разів порушили режим припинення вогню, з них 25 разів застосовували міномети, артилерію та реактивні системи залпового вогню БМ-21. Близько 21:00 противник застосував РСЗВ БМ-21 «Град» по позиціях наших військ в районі Авдіївки. Підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну відповідь окупантам та вели активну оборону.

Під час бойових дій учора двоє наших захисників загинуло, четверо отримали поранення. Поранених оперативно евакуйовано до шпиталю, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу і їхньому життю нічого не загрожує. 17 травня обстановка на лінії зіткнення залишається контрольованою. Втрат серед наших захисників немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися