Волинські  держслужбовців- серед кращих в  Україні
Волинь

Волинські держслужбовців- серед кращих в Україні

11 жовтня 2018, 13:38
0
0
Сподобалось?
0

Двоє волинян стали переможцями  Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», участь у якому взяли державні службовці Апарату Верховної Ради , Адміністрації Президента , Секретаріату Кабінету Міністрів, міністерств та інших органів державної влади з усієї країни, повідомляє прес-служба ОДА.

У номінації «Кращий спеціаліст» перемогу здобув адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Маневицької районної державної адміністрації Сергій Міщук. У номінації «Кращий керівник»  друге місце зайняла завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської РДА Наталія Шуйчик.

Щоб взяти участь у завершальному турі конкурсу, державні службовці мали пройти районний та обласний. На загальноукраїнському етапі головним  завданням стало написання та захист творчої роботи на тему однієї з найбільш актуальних проблем державного управління та державної служби. Саме за результатом самостійних досліджень організаційний комітет конкурсу визначав, наскільки вони знають чинне законодавство, а також вміють його застосовувати під час  розв’язанні конкретних управлінських завдань.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися