Волинський сапропель оцінили в ОАЄ
Волинь

Волинський сапропель оцінили в ОАЄ

9 жовтня 2018, 16:32
0
0
Сподобалось?
0

Товариство з обмеженою відповідальністю «Волиньсапрофос» займається видобуванням та переробкою сапропелю – мінеральні мули, що  використовуються як поживна речовина для росту рослин. Це добриво надзвичайно популярне в країнах Близького Сходу. Уже існують домовленості щодо експорту продукції в Об’єднані Арабські Емірати. Про це повідомляє сайт Старовижівської РДА.

Зі слів директора ТзОВ «Волиньсапрофос» Гончарова Едуарда підприємство розпочало видобуток та переробку сапропелю, застосовуючи при цьому новітні технології та сучасне обладнання.

Також  він  розповів, що,  крім своєї основної діяльності,  підприємство займається органічним рослинництвом, зокрема,  вирощуванням органічної малини. Цього року  засадили саджанців на території близько 4 гектарів.

Підприємство отримало сертифікат від національного сертифікаційного органу — «Органік Стандарт» і відповідно до затверджених правил, на полях підприємства не використовують хімічних мінеральних добрив, а для боротьби зі шкідниками застосовують фізичні методи.

ТзОВ має намір вирощувати малину екстра якості та експортувати її в країни Європи. Крім того на підприємстві запущено лінію по виробництві паливних брикетів, які також експортуються в Європейські країни.

На заводі працює більше 20 чоловік, виробництво триває в дві зміни, працівники отримують достойну заробітну плату та відповідні соціальні гарантії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися