З’явилися деталі розслідування ДТП за участю заступника прокурора Волинської області
Волинь

З’явилися деталі розслідування ДТП за участю заступника прокурора Волинської області

4 березня 2019, 11:41
0
0
Сподобалось?
0

Як ми повідомляли, 22 грудня 2018 року у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю першого заступника прокурора Волинської області Ігора Цюприка.

Йшлося про те, що правоохоронець був у стані алкогольного сп'яніння і відмовився від проведення експертизи на місці ДТП. Відзначимо, що ця інформація не є достовірною. Підтверджень перебування першого заступника прокурора Волинської області Ігоря Цюприка у стані алкогольного сп’яніння не виявлено. Про це УНН розповіла прес-секретар прокуратури Наталія Мурахевич: «Прокуратурою Волинської області за участі Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України проведено службове розслідування. У його ході опитано свідків та очевидців ДТП, а також працівників медустанов, вивчено результати аналізів — і жодних підтверджень перебування першого заступника прокурора Волинської області Ігоря Цюприка у стані алкогольного сп’яніння не виявлено».

Зазначається, що Ігор Цюприк не пройшов огляд на стан сп’яніння на місці ДТП винятково тому, щоб був одразу госпіталізований.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися