Подробиці трагічної смерті малюка на Закарпатті
Закарпаття

Подробиці трагічної смерті малюка на Закарпатті

14 січня 2020, 16:02
0
0
Сподобалось?
0

13 січня до поліції надійшло повідомлення про смерть у Порошкові, що на Закарпатті, однорічної дитини. На тілі немовляти виявили термічні опіки, про що лікарі повідомили правоохоронців.

Про це повідомляє Ужгород.net.ua.

Слідчі, які прибули за викликом, встановили попередні обставини інциденту. Під час обстеження місця з’ясували, що у будівлі, яка розташована в полі, за 400 метрів від населеного пункту, відсутні будь-які умови для проживання: ні газу, ні електроенергії, ні водопостачання.

Слідство встановило першочергові обставини і самого трагічного інциденту. Так близько 21:00 батьки малолітньої – 29-річний тато та 17-річна мати, залишили на тривалий час без нагляду двох своїх дітей, а самі пішли з дому. Біля ліжка, де була малолітня дитина, запалили свічку, яка і стала причиною загорання ліжка, на якому спало однорічне маля. У результаті дитина отримала значні опіки, що ймовірно і стали причиною смерті. Разом з дитиною вдома перебувала її старша сестричка, яка ушкоджень не отримала.

За фактом трагічного випадку у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України, тобто злісне невиконання батьками їх обов’язку, що спричинило тяжкі наслідки.

Водночас поліція разом з соціальними службами перевіряє умови проживання дітей у будинку та ініціюватиме розгляд питання щодо вилучення іншої дитини з сім’ї.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися