Волонтерка придбала будинок родині з 4 дітками, яка опинилась на вулиці
Закарпаття

Волонтерка придбала будинок родині з 4 дітками, яка опинилась на вулиці

14 жовтня 2021, 18:52
0
0
Сподобалось?
0

Чернівецька волонтерка Марта Левченко зібрала гроші на житло для родини Романа Бобяка, який з чотирма дітьми та дружиною опинився на вулиці.

Сім'я з Ворохти опинилася у край складній життєвій ситуації. Справа в тому, що чоловік 7 років безкоштовно працював у пана Миколи Йосипчука, взамін чоловік надав йому прихисток у вигляді старої хатинки, пише "news24"

За словами Романа, пан Микола обіцяв переписати на нього три сотки землі і хатинку, однак так і цього не зробив протягом 7 років.



Допомогти родині взялась волонтерка Марта Левченко. У своєму Фейсбуку керівниця БО “Місто Добра” організувала збір коштів для купівлі будинку. Протягом доби вдалося зібрати потрібну суму. Віддтак, придбали хатинку з господаркою у селі Чернятин Івано-Франківської області.



Не знаю, чи хтось приїздив у це чудесне село з таким великим бажанням і сльозами щастя! Плакали всі: Роман, Ольга, діти і навіть водії, які привезли коней, корів, качок, гусей і маленьку свинку… яка безмежна любов, вдячність і скромність!“, – прокоментувала волонтерка. 



Марта Левченко, подякувала усім хто долучився до благої справи. 




Також, родині Бобяків допомогли перевезти худобу. У родини є двоє коней, корова, телятко, поросятко, качок, курочок та собак.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися