8-річний українець попросив у Миколая інвалідний візок хворому братові
Закарпаття

8-річний українець попросив у Миколая інвалідний візок хворому братові

21 грудня 2021, 14:39
0
0
Сподобалось?
0

На Закарпатті поліцейські здійснили мрію маленького 8-річного хлопчика, який попросив поліцейських знайти Святого Миколая, який подарує інвалідний візок для його меншого братика.

Маленький «заявник» дуже просив поліцейських допомоги у пошуку Святого Миколая, адже йому вкрай необхідно було віддати дуже важливий лист, йдеться на сайті ГУНП у Закарпатській області. 

Працівники поліції пообіцяли йому зробити все можливе і передати письмове прохання адресату. А коли відкрили листа,  були не лише здивовані, але й неабияк розчулені. Виявилося, що хлопчик щиро просить Святого Миколая принести подарунок своєму молодшому 6-річному братикові, адже йому необхідний інвалідний візок. 

Поліцейські вирішили діяти негайно: до свята залишалося кілька днів. Разом із волонтерами, працівникам поліції вдалося реалізувати бажання дитини.

Поліцейські влаштували для Стаса таку омріяну ним зустріч. Разом із «Миколаєм» передали хлопчикові та двом його  меншим братикам подарунки – не лише інвалідний візок, а й зимовий одяг, іграшки та купу смаколиків. 

Незвичайний день запам’ятався не лише діткам, а й поліцейським. Адже вони стали свідками та учасниками історії, в якій довіра та віра в дива справдили  щиру дитячу мрію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися