Водій автобуса під час поїздки розважає пасажирів
Закарпаття

Водій автобуса під час поїздки розважає пасажирів

4 лютого 2022, 11:44
0
0
Сподобалось?
0

На Закарпатті водій рейсового автобуса поміж поїздками розважає пасажирів піснями і виставами, а також пригощає цукерками. Протягом дня дає до десяти мініконцертів. Пасажири такими поїздками задоволені й не шкодують ні оплесків, ні грошей.

Про це повідомляє ТСН.

За розкладом у водія концерт. В автобусі вже зачекалися глядачі. Перед поїздкою водій неодмінно пригостить усіх цукеркою. У закарпатському містечку Свалява водій Михайло Стретович - це справжня зірка. Місцеві мешканці називають його "наш Глазовий" - на честь автора гуморесок, якими їх розважає.

"Чим ви більше смієтесь, коли я щось розповідаю, тим більше ви мене заряджаєте, як акумулятор. Ви мені енергії даєте", - каже водій Михайло. Вже понад п’ять років він щодня дає не менше десяти концертів на колесах.

Свій автобус називає Ватрою. Між поїздками його прибирає і насипає нових цукерок. "Ну, багато людей не знає, що таке ватра. Я їм кажу. Ватра – це вогонь. Три в одному: вогонь-автобус, вогонь-рейс і вогонь-шофер", - ділиться чоловік.

Головним для себе вважає навіть не створювати настрій, а просто нікому його не псувати. Пан Михайло вже пенсіонер, а тому міг би не працювати. Втім, без роботи себе не уявляє.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися