У Житомирі засудили «тітушок»: за побиття євромайданівців їм дали майже 5 років тюрми
Житомирщина

У Житомирі засудили «тітушок»: за побиття євромайданівців їм дали майже 5 років тюрми

20 березня 2015, 00:37
0
0
Сподобалось?
0

 

У Житомирі засуджено до майже 5 років позбавлення волі відповідно двох раніше судимих «ті тушок» за побиття у листопаді 2013 року активістів - організаторів житомирського Євромайдану.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі прокуратури Житомирської області, в листопаді 2013 року в Житомирі поблизу будинку по вулиці Хлібній, 25 було скоєно напад на громадських активістів, членів обласного осередку політичної партії. У ході судового слідства встановлено, що напали на активістів та завдали легких тілесних ушкоджень двоє непрацюючих житомирян, раніше засуджених до умовної міри покарання. За даним фактом у суді розглядалося кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За принципової позиції державного обвинувача, з урахуванням раніше призначеного покарання, обох зловмисників на цьому тижні засуджено до реальної міри покарання, зокрема, одного до 4 років 6 місяців позбавлення волі, іншого – до 4 років 9 місяців позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися