На Житомирщині продали... бомбосховище на 1000 чоловік та протирадіаційне укриття
Житомирщина

На Житомирщині продали... бомбосховище на 1000 чоловік та протирадіаційне укриття

10 квітня 2015, 00:16
0
1
Сподобалось?
1

Прокуратура взялася за споруди цивільного захисту населення, що були незаконно відчужені у приватні руки. Так Житомир позбувся величезного бомбосховища на 1000 осіб, а Ружин – протирадіаційного укриття.

Як повідомляє «Житомир онлайн», органами прокуратури області, за результатами вивчення стану додержання вимог законодавства щодо збереження та використання суб’єктами господарювання споруд цивільного захисту населення - сховищ, переданих їм на відповідальне зберігання, подано до суду кілька позовів. Зокрема, до господарського суду області позов про визнання недійсним договору-купівлі продажу у Житомирі захисної споруди цивільного захисту та витребування сховища з приватної власності. Йдеться про те, що ВАТ з державною формою власності у 2003 році неправомірно продало за 1,3 млн грн іншому товариству приміщення площею понад 13 тис. м. кв., в якому розташовано об’єкт цивільного захисту населення – сховище на 1000 осіб.

Аналогічні порушення законодавства встановлено прокуратурою Ружинського району при відчуженні з державної власності об’єкту цивільного захисту населення - протирадіаційного укриття. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися