На Житомирщині газовики крали блакитне паливо з газопроводу
Житомирщина

На Житомирщині газовики крали блакитне паливо з газопроводу

11 березня 2016, 13:36
0
0
Сподобалось?
0

До протиправної оборудки було залучено восьмеро осіб: посадовці газонаповнювальної компресорної станції та оператори газорозподільної станції. Шляхом незаконного втручання в технологічне обладнання та програмне забезпечення вузлів обліку газу зловмисники створювали «резерв» стисненого природного газу, який потім реалізовували через своїх спільників. За попередньою інформацією, тільки за один тиждень вони привласнили та реалізували більше ніж 25 тисяч кубічних метрів газу вартістю 430 тисяч гривень.

Про це інформують у прес-центрі СБУ.

Правоохоронці провели 12 одночасних обшуків за місцями роботи і проживання зловмисників. Вилучено електронні носії інформації, службову документацію, знято контрольні показники роботи станцій тощо.

У помешканні одного із зловмисників співробітники Управління СБ України в Житомирській області також вилучили 12 одиниць вогнепальної зброї, більше 30 зразків і заготовок холодної зброї, понад 250 набоїв калібру 7,62 мм, інші боєприпаси.

Вирішується питання про накладення арешту на рухоме та нерухоме майно, що належить підозрюваним (квартири, будинки, автомобілі, земельні ділянки тощо). Рішенням суду вже накладено арешт та заборону на будь-яке відчуження майна одного із фігурантів справи вартістю 5,6 млн грн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися