Аферисти продавали лісівникам Житомирщини та Рівненщини «саморобне» пальне
Житомирщина

Аферисти продавали лісівникам Житомирщини та Рівненщини «саморобне» пальне

5 серпня 2016, 09:04
0
0
Сподобалось?
0

На Житомирщині співробітники СБ України спільно з прокуратурою та фіскальною службою викрили злочинну групу, яка організувала підпільне виготовлення та реалізацію державним лісгоспам фальсифікованого дизельного палива. Участь в афері брали п’ятеро жителів Житомирщини і Києва – керівник приватного підприємства, на території якого був облаштований незаконний цех, та його підлеглі (серед них два бухгалтера і технічні працівники).

Підпільне міні-підприємство ділки облаштували у місті Овруч на Житомирщині на території нафтобази. Тут у кустарних умовах й бовтали з різних продуктів нафтопереробки «дизпаливо». За тиждень «давали на гора» 50-70 тонн фальсифікованого палива. А продавали свій товар неабияк, а через легальні тендери лісогосподарствам Житомирщини і Рівненщини.

Під час обшуків офісних приміщень комерсантів у Овручі та Києві вилучено «чорну бухгалтерію», де зафіксовано, через які саме підприємства та в яких обсягах реалізовувався підакцизний товар, півтора десятка печаток фіктивних підприємств, які фігурували у ланцюгу легалізації дизпалива, та майже 300 тисяч гривень конвертованої готівки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися