На Житомирщині компанія молоді жорстоко побила і кинула помирати у смітті 17-річну дівчину
Житомирщина

На Житомирщині компанія молоді жорстоко побила і кинула помирати у смітті 17-річну дівчину

22 жовтня 2017, 06:15
0
0
Сподобалось?
0

Рано вранці 18 жовтня у містечку Малин на Житомирщині перехожі знайшли серед руїн біля залізничної нафтобази дівчину. Вона лежала без свідомості серед сміття, прикрита мокрою чорною курткою. «Швидка» доставила її у реанімацію, а поліція зайнялася встановленням особи. Це була 17-річна мешканка Олена Журахівска з Малина з родини, яка перебувала на обліку в поліції як неблагополучна.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері до дівчини додому увірвалися три її знайомі та хлопець. Олену Журахівську одна з непроханий гостей звинуватила у крадіжці 500 гривень. На подвір’ї відбулася перша сутичка, дісталося й батькам дівчини. Потім жертву потягнули на руїни залізничної нафтобази. Тут продовжилося побиття. Дівчину била компанія з п’яти людей (троє жінок та двоє чоловіків віком 20-25 років). Били до втрати свідомості, відливали водою з болота і знову били, у тому числі головою об стіну, заливали насильно горілку, кидали у неї цеглою. Потім просто взяли і викинули у смітник.

Олена Журахівска перебуває у комі. Їй провели трепанацію черепа й видалили велику гематому. Проте шансів на повне одужання дуже мало. Ймовірно у мозку дівчини відбулися незворотні зміни і повернути її в свідомість не вдасться.

Поліція встановила всіх учасників побоїща, але, наразі, ніхто ще не затриманий.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися