
Гігантський дерун вагою 180 кілограмів приготували працівники хлібокомбінату у Коростені на десятому фестивалі дерунів. На рекордсмена пішло 220 кілограмів картоплі та по десять – борошна, цибулі й моркви. Смакували мега-наїдком сотні гостей, які з’їхалися на свято з усієї України. Загалом на фестивалі можна було скуштувати до півсотні різновидів дерунів, серед яких і приготовлені за рідкісними рецептами – в капустяній «сорочці», в м’ясній обгортці, навіть картопляну піцу.
Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ, Житомирська область
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!
Читайте також
Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...