На Житомирщині  поліція затримала підозрюваного у розбещенні 11-річної дівчинки
Житомирщина

На Житомирщині поліція затримала підозрюваного у розбещенні 11-річної дівчинки

26 жовтня 2018, 17:38
0
0
Сподобалось?
0

У Бердичеві поліція затримала 56-річного чоловіка за підозрою у розбещенні 11-річної дівчинки. Про це на прес-конференції 26 жовтня повідомив начальник Головного управління Національної поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.

За його словами, до поліції  звернулася мама дитини із повідомленням про вчинення розпусних дій відносно доньки тренером спортивної школи. У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) КК України, поліцейські задокументували причетність 56-річного чоловіка до вчинення розпусних дій відносно 11-річної дитини і його було затримано .

Нині чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Поліцією ініційовано перед судом обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Законодавством за вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, карається позбавленням волі  від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю  до 3 років


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися