Возив людей до Австрії: хворий на коронавірус житомирянин не каже, з ким контактував
Житомирщина

Возив людей до Австрії: хворий на коронавірус житомирянин не каже, з ким контактував

20 березня 2020, 10:23
0
0
Сподобалось?
0

Інфікований коронавірусом житель Житомира, який захворів після повернення з австрійського курорту, возив туди групу туристів. Чоловік це приховав.

Про це у Фейсбуку повідомляє міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

За словами мера, житомирянин приховав це навіть після того, як у нього виявили COVID-19. Виявилося, що чоловік працює в турагентстві. За кордон він возив групу людей і разом з ними повертався до України літаком.

Фахівці за допомогою соціальних мереж встановлюють туристичну фірму та місце, куди саме їздила група. Також шукають усіх людей, з якими інфікований контактував. За словами пацієнта, сам перебував на самоізоляції. Утім, чи дотримувалися ізоляції інші члени групи, не відомо.

Слід зауважити, що раніше хворий мешканець Житомира повідомив: повертався до України разом з товаришем і його сином. Попри це, повідомити їхні дані відмовлявся. Без допомоги хворого вдалося встановити кілька його контактів. Зокрема, члени сім'ї, двоє дітей і чоловік, який відвозив їх до аеропорту. 

"За це передбачена кримінальна відповідальність. Ми цих людей обов'язково встановимо і перевіримо на коронавірус. Вони можуть бути інфікованими і становлять загрозу для навколишніх", - каже голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко. 

Нагадаємо, 19 березня у Житомирі виявили перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися