Жінка з Рівненщини руками відчуває онко та рятує від алкоголізму
Житомирщина

Жінка з Рівненщини руками відчуває онко та рятує від алкоголізму

14 червня 2020, 16:30
5
30
Сподобалось?
30

Чимало людей називають своєю рятівницею Марію Свирипчук із села Озліїв Млинівського району. Отримавши дар цілительства від своєї помираючої бабусі, вона стала вчитися іншим премудростям народної медицини. Неймовірно, але допомагали і знання їй передавали відомі екстрасенси, травники і знахарі. Знайома з Кашпіровським і Чумаком, вчилася у центрі Ванги у Болгарії, у єгипетському місті Таба та закінчила чимало курсів нетрадиційної медицини в Україні.

У 33 роки отримала «наслєдіє»

Ще з дитинства Марія Володимирівна бачила, як бабуся допомагала хворим: виливала волос, спалювала рожу, викачувала яйцем переляк, змовляла вроки. Але цьому не вчилася.

– Мені було 13 років, коли у Рівному підійшла жінка і стала гадати, – згадує пані Марія. – Взяла дзеркало, поклала мені на мізинець і ніби з нього читала мою долю. Сказала, що я народилася на свято (це Марії-Магдалини, 4 серпня), що заміж вийду рано, чоловік буде на букву С, буду робити не тим, на кого вивчуся. А в кінці сказала: «У 33 роки ти получиш велике наслєдіє».

Пророцтва невідомої жінки Марія завжди пам’ятала. Тим паче, невдовзі вони стали збуватися. Заміж і справді вийшла рано – у сімнадцять, через рік народила дочку, згодом другу. Хотіла стати агрономом, а працювала на консервному заводі заввідділу зі збуту. Слова ворожки справджувалися, тому чекала свого 33-річчя.

– Святкуємо мій день народження. «І де те велике наслєдіє?» – кажу. Бо ж думаю, з-за границі прийде від когось спадок, – сміється Марія Володимирівна. – А одна поважна жінка питає: «Наслєдіє чи наслєдство? То велика різниця».

А через кілька місяців пані Марія навідала свою помираючу бабусю, яка колись лікувала людей. Старенька взяла онуччину руку, щось прошепотіла – і Марія відчула жар у долоні.

«Бачити» руками навчила Джуна

Відтоді у житті почалися зміни. Буває, що знахарка бачить майбутнє. Наприклад, наперед за кілька днів наснився похорон кума. І потім все зі страшного видіння було насправді! І як чоловік Марії, схилившись на одвірок, плачучи, сказав про смерть, і як лежав у труні покійник! А ще цілий рік у снах спілкувалася з… померлою подругою, яка давала поради для своєї дочки щодо заміжжя, відкрила рецепт приготування смачної риби.

І таких випадків чимало. Проте першу людину, яку врятувала, пам’ятає донині. Якось до воріт підійшла жінка з обмотаною рукою. Сказала, що сюди її привів сивий дід, але насправді нікого на дорозі не було. Незнайомка благала про допомогу: у лікарні мають відрізати пальця, в якому гниє кістка. Довелося Марії згадувати бабусину науку. Взяла житні колоски і спалила волос. Потім жінка приїздила і щиро дякувала за порятунок.

Доля звела Марію Свирипчук з екстрасенсами Кашпіровським, Чумаком і навіть з відомою на весь Союз Джуною. З нею жила в Києві в одному номері готелю. За кілька днів Джуна навчила сільську жінку методам безконтактного масажу. Завдяки енергії рук Марія Володимирівна виявляє онко – у хворому місці відчуває холод і поколювання. Але не лікує рак, лише дає поради. Наприклад:

– Ця біда дуже швидко відроджується, тому треба підтримувати організм спеціальною дієтою. А це: відмова від м’яса, солодкого, борошняних виробів, молочних продуктів, – пояснює.

«Код» діє від року до п’яти

Пані Марія пройшла чимало спеціалізованих курсів, зокрема, у відомого київського фітотерапевта Олени Світко, вчилася оригінальних методик в індійців, китайців. Навіть закінчила лікувальні курси у єгипетському місті Таба. Завдяки їхній методиці Марія Свирипчук уже чотирнадцять років лікує мимовільне кліпання очей, заїкання, енурез, ожиріння. А також натисканням спеціальних точок на тілі зцілює від алкоголізму, куріння, наркотиків. Та найголовніше у лікуванні – віра хворого. Пані Марія запевняє, що залежності позбуваються за один сеанс!

– Везуть пияків, курців найчастіше із Сарненського району Рівненської області, Любешівського та Маневицького Волинської. Після сеансу даю ще раз понюхати сигарети, йому вже гидкий дим, а алкоголікам – горілку, але не пити. Каже мені: «Самогонка». А я йому: «Шановний, коньяку не маю», – сміється жінка.

Марія Володимирівна «кодує» від року до п’яти – так навчили єгиптяни. Важко дається лікування наркоманів, які колються.

Якщо чоловік пішов по любові – не поверне

Багато сил забирають і порчі. Якщо чоловік пішов із сім’ї по любові, то пані Марія нічим допомогти не може, а коли його «потягнули» – знімає порчу. Але пояснює, щоб у своїх проблемах люди шукали причину насамперед у собі. Звертаються ж до неї різні. І навіть приходили знамениті, коли вела прийом поблизу Києва.

– Кожен хоче скинути мені своє наболіле, злити біду, а через мене все тяжко проходить. Тому по кілька разів на рік їжджу в Єгипет. Скупаюся у морі – як тонна грузу злетіла, – зізнається Марія Володимирівна.

А ще вона часто їздить в Єрусалим. Відвідує святі місця, окунається у водах Йордану. Адже впевнена, що віра допомагає зцілювати людей. Тож в Єрусалимі молиться за хворих, щоб з Божою поміччю допомагати їм. І коли одного разу на Стіні плачу побачила, як звивається змія, не зневірилася, хоч її моторошний колючий погляд відчуває й сьогодні.

– Я вірю в силу Божу, – каже пані Марія.

Олена ПАВЛЮК

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • андрiй
    андрiй

    якась маячня....аби людей дурити....неправда це все.....

    15 червня 2020, 13:22
    Відповісти
  • крыся
    крыся

    от алкоголизма вылечить невозможно. сам человек может справится, если захочет.

    15 червня 2020, 13:32
    Відповісти
    • А вы результаты видели, а вы этого человека видели, я лично знаю и была на приёме, и общалась с людьми, зачем писать чего не знаете, в себе в начяле розбиритесь, и *справтесь*, сами с собой обсуждать и завидовать людям

      20 червня 2020, 11:10
      Відповісти
  • Лія
    Лія

    Я була у неї. Незнаю що вона знає, чи може знати. Але мені вона впарила таблетки на травах за 450 грн три роки тому. А ще помаду гігієнічну за 90 грн. Так от після її очищення організму я потрапила в лікарню з температурою, яку гнало від нирок. Дякую їй велике, очистила організм По сьогодні незабуваю

    21 червня 2020, 07:03
    Відповісти
  • Олеся
    Олеся

    Підкажіть як зв'язатися із пані Марією.

    18 вересня 2020, 13:29
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися