У ДТП на Житомирщині загинула людина, шестеро травмовані
Житомирщина

У ДТП на Житомирщині загинула людина, шестеро травмовані

13 червня 2020, 20:01
0
0
Сподобалось?
0

На Житомирщині у ДТП загинув пенсіонер та травмувалися шестеро людей, серед них – дитина.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Житомирській області.

«Аварія сталася 12 червня близько 22:50 на автодорозі «Кременець – Біла Церква – Ржищів», поблизу с. Мовчанівки Ружинського району. Через лобове зіткнення автомобілів Volkswagen Passat та Suzuki Grand Vitara травми отримали шестеро людей та один чоловік загинув», – пишуть у ГУНП.

За попередньою інформацією, 45-річний водій автомобіля Volkswagen Passat, житель Вінниччини, при об’їзді мотоблоку із причепом, завантаженим сіном, що рухався у попутному з ним напрямку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Suzuki Grand Vitara під керуванням 53-річного жителя Київщини.

У результаті аварії від травм у лікарні помер 74-річний пасажир Volkswagen Passat. Також до медичного закладу госпіталізовані з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості водії обох авто та 26-річний керманич мотоблоку, а ще три пасажири з автомобіля Suzuki Grand Vitara, 1970, 1989 та 2013 років народження.

Нині слідчі встановлюють усі причини та обставини пригоди. Правоохоронці відкрили кримінал за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися