На Рівненщині загорівся бензовоз, постраждав водій
Житомирщина

На Рівненщині загорівся бензовоз, постраждав водій

3 липня 2020, 20:29
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині водій вантажівки, намагаючись самотужки загасити полум'я, отримав опіки рук, ніг та обличчя.

Його вантажівка загорілась від короткого замикання електромережі у будівлі поруч, – повідомили в ДСНС. Існувала загроза вибуху.

Інцидент стався у місті Дубно 3 липня близько о пів на дванадцяту на вулиці Кременецькій. Спершу пожежники загасили займання бензовоза. Потому з'ясували, що вогонь на вантажівку перекинувся з господарчої будівлі поруч – там замкнуло електромережу.

Як розповів Суспільному речник Служби порятунку області Дмитро Мельник, 34-річний водій з Костополя намагався самотужки загасити полум'я ще до приїзду рятувальників. Чоловік отримав термічні опіки рук і ніг 2-го ступеня та обличчя 1-го ступеня.

«Чоловіка забрали до лікарні. Після надання допомоги від стаціонарного лікування він відмовився і проходитиме його амбулаторно, тобто вдома», – каже речник.

Що ж до пожежі, то вогонь знищив щитову, електричну проводку будівлі та пошкодив бензобак, підкрильник та цистерну вантажівки.

Щодо бензовоза, то хоч він і був порожнім, однак загроза вибуху все одно була через пари, які залишаються всередині цистерни, – додав Дмитро Мельник.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися