На Житомирщині 13-річний хлопець застрелився з батьківської рушниці
Житомирщина

На Житомирщині 13-річний хлопець застрелився з батьківської рушниці

6 липня 2020, 14:04
0
0
Сподобалось?
0

У Житомирській області 5 липня вранці у напів закинутій будівлі в одному із сіл району рідні знайшли 13-річного хлопця з вогнепальним пораненням голови.

Усі обставини на місці події вказують, що підліток учинив самогубство, скориставшись зброєю батька, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Повідомлення про виявлення тіла надійшло близько 9 ранку. На місці події з’ясували, що у родині жителів Новоград-Волинського району 4 липня, близько 19:00, середній син пішов з дому і не повернувся. Батьки розшукували його з ночі разом з односельчанами, а уранці, після 8:30, знайшли у закинутому укріпленні часів Другої світової війни на околиці с. Майстрів, неподалік райцентру.

Попередньо встановили, що хлопець без відома батька взяв із сейфу його зареєстровану мисливську гвинтівку та учинив самогубство.

За вказаним фактом розпочали кримінальне провадження та призначили судово-медичну експертизу щодо причин смерті дитини.

Поліцейські опитують родину, друзів та односельчан загиблого проводять інші заходи для встановлення усіх обставин події.  Також перевіряється інформація щодо приналежності хлопця до суїцидальних груп у соціальних мережах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися